Έκλεισαν και τα δύο ρεύματα αγρότες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας

Έκλεισαν και τα δύο ρεύματα αγρότες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας

Εκατοντάδες αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στον παράδρομο της εθνικής οδού από τη Λαμία μέχρι τις Θερμοπύλες, καθώς, λίγο πριν, οι αγρότες απέκλεισαν την εθνική οδό και η αστυνομία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας στους παράδρομους.

Οι αγρότες τότε έκλεισαν και τα δύο ρεύματα, προς τη Λαμία και προς Αθήνα, με αποτέλεσμα πολλά ΙΧ και φορτηγά να ακινητοποιηθούν στον παράδρομο από τη Λαμία μέχρι τις Θερμοπύλες και στα δύο ρεύματα.

Η ένταση που επικρατεί μεταξύ των οδηγών είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς για μία ώρα περίπου παραμένουν εγκλωβισμένοι και ακίνητοι χωρίς να έχουν καμία δυνατότητα να ξεφύγουν από το σημείο. Αυτή την ώρα γίνονται διαβουλεύσεις με τους αγρότες για να επισπεύσουν την απελευθέρωση του δρόμου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι