Εκρηξη φιάλης υγραερίου τραυματίζει βαριά έναν άνδρα και γκρεμίζει το σπίτι του

Εκρηξη φιάλης υγραερίου τραυματίζει βαριά έναν άνδρα και γκρεμίζει το σπίτι του

Αρχισαν τα σοβαρά χειμερινά ατυχήματα με τις συσκευές θέρμανσης

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων το πρωί της Κυριακής (19/11) μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στο σπίτι ενός ηλικιωμένου, με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραυματιστεί σοβαρά. Το περιστατικό σημειώθηκε στον οικισμό Περδικορράχη, πιθανόν από διαρροή υγραερίου.

Γείτονες που άκουσαν “μεγάλο θόρυβο”, βγήκαν από τα σπίτια τους για να δουν τι συνέβη. Μόλις αντίκρισαν το κατεδαφισμένο σπίτι δεν πίστευαν στα μάτια τους, ενώ μέσα στα συντρίμμια βρισκόταν ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης του, που διέμενε μόνος. Οι τοίχοι έχουν γκρεμιστεί, στο εσωτερικό των δωματίων έχουν προκληθεί μεγάλες υλικές ζημιές και η αυλή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Αμέσως κάλεσαν βοήθεια και στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, με 8 άντρες και τον διοικητή.

Ο 87χρονος απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, με βαριά τραύματα και εγκαύματα, στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Στο σπίτι έφτασαν επίσης η Αστυνομία και ο ΔΕΔΔΗΕ για τη διερεύνηση των αιτίων του ατυχήματος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι