Ελλάδα – κορονοϊός: 192 οι νεκροί, απεβίωσε 79χρονος στο Αττικόν

Νέα κατολίσθηση στην Κόρινθο – Ξανάκλεισε ο Ισθμός

Ένας ακόμη ασθενής έχασε τη ζωή του από την πανδημία του κορονοϊού, ανεβάζοντας τον μέχρι στιγμής «θλιβερό» απολογισμό σε 192. Πρόκειται για έναν 79χρονο άνδρα, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Αττικόν». Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν ο άτυχος ηλικιωμένος έπασχε από υποκείμενο νόσημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το σύνολο των 192 νεκρών, το 31,9% ήταν γυναίκες, ενώ το 95,8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή ήταν ηλικίας άνω των 70 ετών. Την ίδια ώρα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου, καταγράφηκαν 15 νέα κρούσματα της COVID-19, με τα συνολικά επιβεβαιωμένα περιστατικά να αριθμούν σε 3.390. Εξ αυτών, το 54,9% αφορά τους άνδρες, το 22,3% σχετίζεται με ταξίδι από το εξωτερικό και το 55,5% σχετίζεται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version