Ένα μήνα κράτησε ο ιός στο νοσοκομείο τον υπουργό Ναυτιλίας

Ένα μήνα κράτησε ο ιός στο νοσοκομείο τον υπουργό Ναυτιλίας

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός έλαβε σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλιακιωτάκης, μετά από έναν περίπου μήνα νοσηλείας. Με βίντεο που ανήρτησε  ευχαρίστησε όλους εκείνους που έδειξαν ενδιαφέρον για την υγεία του. Σε αυτό δηλώνει ότι είναι πλέον στο σπίτι του.

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης, 52 ετών και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στις 23 Νοεμβρίου και αρχικά (λόγω των ηπίων συμπτωμάτων του) έμενε καραντίνα στο σπίτι του λαμβάνοντας φαρμακευτική αγωγή. Μετά από πέντε ημέρες, όμως, επειδή ο πυρετός δεν έπεφτε και παράλληλα ο υπουργός παρουσίαζε δύσπνοια, εισήχθη σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στον Ευαγγελισμό.Καθώς η οξυγόνωσή του επιδεινώθηκε, εισήχθη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, χωρίς  να διασωληνωθεί.

Ενώ όλα πήγαιναν καλά και θα έπαιρνε εξιτήριο πριν από 10 μέρες, παρουσίασε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που απαίτησε ισχυρή αντιβίωση. Εν συνεχεία, ο υπουργός, που ήταν εδώ και πολλές μέρες πλέον αρνητικός στον κορονοϊό, πήρε εξιτήριο και βρίσκεται ήδη στο σπίτι του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι