Ενας νεκρός από την εισβολή ΙΧ σε καφετέρια του Παρισιού

Ενας νεκρός από την εισβολή ΙΧ σε καφετέρια του Παρισιού

Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ένας από τους τραυματίες του ατυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα στο 20ό διαμέρισμα του Παρισιού (ανατολικά), όπου αυτοκίνητο παρέσυρε θαμώνες καφετέριας.

Νωρίτερα, γαλλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τρεις τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση. Ο  οδηγός διέφυγε και αναζητείται, ενώ ένα άτομο που επέβαινε στο μοιραίο όχημα συνελήφθη και βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ. Δεν γνωρίζουμε, πάντως, ποια κατηγορία μπορεί να απαγγελθεί σε επιβάτη οχήματος, ανεξαρτήτως του αν έχει πιει ή όχι.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 19:30 (τοπική ώρα, 20:30 στην Ελλάδα). Μέχρι στιγμής, δεν έχουν προκύψει ενδείξεις ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια και μάλλον ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω μέθης, σύμφωνα με την εφημερίδα Φιγκαρό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Le Figaro

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι