Ενημέρωση του υπουργείου Υγείας: 2 ακόμη νεκροί, σύνολο 63, 52 νέα κρούσματα

"Κάθε μέτρο είναι στο τραπέζι" προειδοποιεί ο Χαρδαλιάς

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 52 νέα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο και συνολικά 1.884 ασθενείς Covid-19, εκ των οποίων 57% είναι άνδρες.

Όπως είπε, 509 ασθενείς έχουν μολυνθεί α0πό ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ 708 κρούσματα του κορωνοϊού είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσματα.

Ο λοιμωξιολόγος ανακοίνωσε πως 84 είναι οι διασωληνωμένοι ασθενείς κορωνοϊού εκ των οποίων το 20% είναι γυναίκες και οι υπόλοιπο άνδρες. 14 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ μέχρι σήμερα.

Τέλος, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 2 ακόμη νεκρούς από τον κορωνοϊό και 83 συνολικά στη χώρα από την έναρξη της πανδημίας. «Δεν μπορώ, ούτε θα μπορέσω να συνηθίσω τους θανάτους αυτής της πανδημίας. Είναι η τεράστια απώλεια αυτής της πανδημίας, είναι η πληγή της καρδιάς μας» σχολίασε ο Σωτήρης Τσιόδρας αφού ανακοίνωσε τους νέους θανάτους στη χώρα από τον κορωνοϊό.

Σε ένα θετικό νέο της ημέρας θα πρέπει να σημειωθεί η ανακοίνωση του Σωτήρη Τσιόδρα για την πορεία των ασθενών στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Όπως είπε, από τους 39 διασωληνωμένους με Covid-19, έχουν αποσωληνωθεί 17 και 4 έχουν πάρει εξιτήριο ως σήμερα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version