Επεισόδια στον Εβρο… πάλι!

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Επεισόδια σημειώνονται στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας στον Έβρο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, μετανάστες έχουν ανάψει φωτιές και επιχειρούν να ρίξουν το φράχτη.

Υπό πίεση βρίσκονται οι δυνάμεις ασφαλείας που έχουν παραταχθεί στον Έβρο, στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας, καθώς μετανάστες και πρόσφυγες παραμένουν στην τουρκική πλευρά.

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι δυνάμεις ασφαλείας που έχουν παραταχθεί στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας. στον Έβρο, καθώς μετανάστες και πρόσφυγες παραμένουν συγκεντρωμένοι στην τουρκική πλευρά.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόσφυγες και μετανάστες έχουν στήσει φωτιές και επιχειρούν να ρίξουν το φράχτη, ενώ οι ελληνικές αρχές προχωρούν σε εκτεταμένη χρήση χημικών, ώστε να τους εμποδίσουν την είσοδο στα ελληνικά εδάφη.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι