Επιτέθηκε με ματσέτα σε περαστικούς στου Ζωγράφου

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Η παραμέληση των ψυχικά ασθενών αρχικά λόγω χρεοκοπίας και εν συνεχεία λόγω πανδημίας, έχει αυξήσει κάθετα τις βαιοπραγίες και τους φόνους που διαπράττονται από διαταραγμένα άτομα. Σήμερα του Ζωγράφου ένας άνδρας με σχιζοφρένεια βγήκε στο δρόμο (στην οδό Κουσίδου) και τραυμάτισε τρεις ενώ στη συνέχεια έκοψε τις φλέβες του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ο 54χρονος δράστης ο οποίος έχει ιστορικό με ψυχιατρικά προβλήματα, τραυμάτισε τρεις διερχόμενους (έναν στα πλευρά, άλλον στα χέρια και άλλον κοντά στους νεφρούς)  και στη συνέχεια κλείστηκε στο σπίτι του που βρίσκεται στην οδό Μακρυγιάννη. Είχε διαφύγει από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί όπου νοσηλευόταν από τις 12-12-2020.

Ο ίδιος φέρεται να ειδοποίησε την αστυνομία για την πράξη του, αλλά αυτή η πληροφορία δεν έχει διασταυρωθεί. Στην περιοχή μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης οι οποίοι τον συνέλαβαν. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης έχει αυτοτραυματιστεί και διακομίσθηκε και εκείνος σε νοσοκομείο.

«Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο, θα αυτοκτονήσω», φέρεται να είπε στο τηλεφώνημά του στο “εκατό”. Εκτός από ψυχιατρικά ζητήματα, φέρεται να είναι και χρήστης ναρκωτικών. Και οι τέσσερις τραυματίες φέρουν σχετικά ελαφρά τραυματισμένοι και διακομίστηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι