Επίθεση αυτοκτονίας στην Τσετσενία – Η αυτοψία του Καντίροφ (video)

Επίθεση αυτοκτονίας στην Τσετσενία - Η αυτοψία Καντίροφ (video),

Ιλαροτραγικές εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την πρωτεύουσα της Τσετσενίας, Γκρόσνι, όπου σύμφωνα με τα τσετσενικά μέσα ενημέρωσης το βράδυ σημειώθηκε επίθεση δύο ενόπλων σε αστυνομικό σταθμό. Η επίθεση αποκρούστηκε από τους αστυνομικούς και οι δύο ένοπλοι έπεσαν νεκροί.

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως μετά το συμβάν ο πρόεδρος της ρωσικής δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, συνοδευόμενος από οπλισμένους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας και τον 15χρονο γιό του, που επίσης ήταν οπλισμένος. Στο video που κυκλοφόρησε στο Telegram και το TikTok οι αστυνομικοί και οι άνδρες ασφαλείας του Καντίροφ, εικονίζονται πάνω από τα πτώματα και χλευάζουν τους νεκρούς.

Ποιοι ήταν οι δράστες και τι στόχους είχαν δεν έχει γίνει γνωστό από τις τσετσενικές αρχές, ούτε από την Μόσχα. Την προηγούμενη ημέρα είχε αναφερθεί επίθεση ενόπλων σε γραφεία του υπουργείου Εσωτερικών στην Ινγκουσετία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι