Ετοιμάζεται για τα “γαλάζια ψηφοδέλτια” ο Καραμανλής

Ετοιμάζεται για τα "γαλάζια ψηφοδέλτια" ο Καραμανλής

Υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Σέρρες θα είναι όπως όλα δείχνουν ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν διαψεύστηκαν, ο κ. Καραμανλής, μετά από μία περίοδο περισυλλογής, η οποία ακολούθησε την εθνική τραγωδία των Τεμπών, και αφού “ζύγισε” την κατάσταση αλλά και το κλίμα μεταξύ των ψηφοφόρων του, αποφάσισε την εκ νέου κάθοδό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Μέγαρο Μαξίμου είναι ενήμερο για τις αποφάσεις του πρώην υπουργού. Υπενθυμίζεται ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, το κυβερνητικό επιτελείο, έστελνε μεν μέσω “τρίτων” μηνύματα προς τον κ. Καραμανλή να το ξανασκεφτεί και να διευκολύνει την κυβέρνηση με την αποχή του από τα γαλάζια ψηφοδέλτια, αλλά άφησε στον ίδιον την τελική απόφαση.

Ο κ. Καραμανλής επιμένει ότι έχοντας ήδη αναλάβει με την παραίτησή του την πολιτική ευθύνη για το πολύνεκρο δυστύχημα, θα κριθεί από τον σερραϊκό λαό, ο οποίος, «τον εκλέγει στη βουλή από το 2015».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι