Συνετρίβη αεροπλάνο με 28 επιβαίνοντες στη Ρωσία

16 νεκροί από συντριβή αεροσκάφους στη Ρωσία

Τελικά οι ρωσικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εντόπισαν, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, το σημείο που έπεσε στη θάλασσα, το αεροπλάνο με τους 28 επιβαίνοντες. Κατευθυνόταν στην κωμόπολη Παλάνα κοντά στην ακτή της Οχοτσκικής θάλασσας.  Οι αρμόδιες αρχές είχαν ήδη ανησυχήσει, όταν εξαφανίστηκαν τα ίχνη του αεροπλάνου.

Δεν ανταποκρίθηκε σε προγραμματισμένη επικοινωνία που θα είχε με τον πύργο ελέγχου, πριν την προσγείωση του. Πρόκειται για ένα αεροπλάνο τύπου An-26 που χάθηκε από τα ραντάρ στην περιοχή της Καμτσάκτα, χερσόνησο που βρίσκεται στο ανατολικότερο κομμάτι της Ρωσίας. Την είδηση μετέδωσε πρώτο το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Υπάρχουν έξι μέλη πληρώματος και 22 επιβάτες, ανάμεσά τους και ένα παιδί, στο αεροσκάφος Antonov An-26. Ένα ελικόπτερο και στρατεύματα από το ρωσικό υπουργείο Αντιμετώπισης Έκτακτων Καταστάσεων προετοιμάζονται για επιχείρηση έρευνας και διάσωσης» ανέφερε σε δήλωσή του ο Ρώσος εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Το ελικόπτερο πλαισιώνει στις έρευνες μαζί με ένα ειδικό αεροσκάφος.

https://twitter.com/SputnikInt/status/1412275477214019584?s=20

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι