Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο Πρωτοδικείο Αθηνών

Για κατοχή 50.500 πυροτεχνημάτων συνελήφθη 68χρονος στη Ρόδο

Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για βόμβα στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Ο χώρος ερευνήθηκε από κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ και δεν βρέθηκε κάτι.

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστος τηλεφώνησε στις 9:30 στο κέντρο ‘Αμεσης Δράσης της ΕΛΑΣ και προειδοποίησε πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο Πρωτοδικείο Αθηνών, χωρίς όμως να δώσει χρονικό περιθώριο για την έκρηξη του.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και πραγματοποιεί ελέγχους ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε εκκένωση του κτηρίου καθώς και σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Δέγλερη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι