Φιάλη υγραερίου τίναξε 35χρονο από τον 4ο όροφο

33χρονος νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι

Ο θάνατος δύο ατόμων, γιαγιάς και 35χρονου εγγονού, σήμερα στις 05:30 π.μ. τα ξημερώματα στα Πατήσια, προκλήθηκε από έκρηξη φιάλης υγραερίου, στο διαμέρισμά τους, στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στα Κάτω Πατήσια.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από την σφοδρή έκρηξη ο 35χρονος εκτινάχθηκε από το διαμέρισμα στο πεζοδρόμιο όπου και βρέθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες. Αυτοί εν συνεχεία έσβησαν την φωτιά που είχε ξεσπάσει στο διαμέρισμα του τέταρτου ορόφου, όπου βρέθηκε απανθρακωμένη η 80χρονη γιαγιά του άνδρα.

Πάντως την υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία και, συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και όχι ως είθισται το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο. Πιθανόν να πρέπει να διερευνηθεί η αλληλουχία των γεγονότων και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποιες έλαβε χώρα το τραγικό συμβάν. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι γείτονες άκουσαν τα χαράματα μια ισχυρή έκρηξη και ειδοποιήθηκε Αστυνομία και Πυροσβεστική, που βρήκαν πρώτα νεκρό τον νέο άνδρα στο δρόμο και εν συνεχεία την ηλικιωμένη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι