Φολέγανδρος: Ομολόγησε ο τριαντάχρονος

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Ομολόγησε ο τριαντάχρονος, τα ξημερώματα της Κυριακής ότι αυτός ήταν ο δράστης του εγκλήματος στη Φολέγανδρο, με θύμα την 26χρονη σύντροφό του, με την οποία έκαναν μαζί διακοπές. Σύμφωνα με τον ίδιο, αιτία ήταν ένας τσακωμός μαζί της.

Το ζευγάρι τσακωνόταν αρκετά τις τελευταίες ημέρες. Ο τελευταίος τους καβγάς ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής, την ώρα που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο. Όπως είπε ο 30χρονος στην αστυνομία, πάνω στον καβγά του έβγαλε εκτός δρόμου το αυτοκίνητο και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά και συγκεκριμένα στα 30 μέτρα.

Η νεαρή κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο, εκείνος την ακολούθησε, την έσπρωξε στα βράχια με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα. Στη συνέχεια βούτηξε και αυτός προκειμένου την βοηθήσει, ωστόσο μόλις κατάλαβε ότι δεν είχε τις αισθήσεις της, τράπηκε σε φυγή. Σε βάρος σχηματίζεται δικογραφία του και εντός της ημέρας θα επιχειρηθεί να μεταφερθεί στην εισαγγελία Νάξου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι