Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου – Ήχησε το 112

Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου - Ήχησε το 112

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 11.15 και κοντά υπάρχουν κατοικίες.

Για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί 55 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων ,10 οχήματα κι από αέρος 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.

Πριν λίγο εστάλησαν δυο προειδοποιητικά μηνύματα μέσω στου 112 προς τους κατοίκους της περιοχής. Το ένα να απομακρυνθούν όσοι βρίσκονται στην περιοχή Μεγάλο Μετόχι Αγίας Μαρίνας. Το άλλο να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι