Φωτιά ξέσπασε τη νύχτα στη στοά Broadway – Απεγκλωβισμοί από πολυκατοικία

Φωτιά ξέσπασε τη νύχτα στη στοά Broadway – Απεγκλωβισμοί από πολυκατοικία

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα στο Broadway, στην συμβολή Αγίου Μελετίου και Πατησίων. Απεγκλωβίστηκαν δέκα άτομα από πολυκατοικία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στον υπόγειο χώρο καφετέριας η οποία στεγάζεται σε πενταώροφο κτίριο. Δεν έχει επεκταθεί σε παρακείμενα κτίρια, ωστόσο όλη η περιοχή γέμισε καπνούς και οι πυροσβεστικές δυνάμεις προχώρησαν σε απεγκλωβισμούς ενοίκων διαμερισμάτων της υπερκείμενης πολυκατοικίας, ενώ κλήθηκε επίσης το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο επιχειρούσαν μέχρι και νωρίς το πρωί, 20 πυροσβέστες με πέντε οχήματα καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, ενώ είχαν γίνει και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις -είχε κλείσει η Αγίου Μελετίου. Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διερευνώνται.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx