Γαλλία: Εισβολή με αυτοκίνητο σε πίστα αεροδρομίου

Γαλλία: Εισβολή με αυτοκίνητο σε πίστα αεροδρομίου

Άνδρας συνελήφθη από τις δυνάμεις ασφαλείας στην πίστα του αεροδρομίου της Λυών, όπου κατόρθωσε να διεισδύσει με αυτοκίνητο χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Ο άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητο επάνω σε δύο γυάλινες πόρτες που οδηγούσαν στο Terminal 1 πριν εισέλθει στην πίστα του αεροδρομίου Σεντ Εξυπερί.

Το όχημα είχε προηγουμένως εντοπισθεί να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και στο αντίθετο ρεύμα των αυτοκινητοδρόμων γύρω από το αεροδρόμιο, σύμφωνα με αστυνομική πηγή. Νωρίτερα είχε κτυπήσει μεταλλική μπάρα στο αεροδρόμιο ιδιωτικών πτήσεων του Μπρον, ανατολικά της Λυών, πριν κάνει αναστροφή.

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του οδηγού, ούτε υπάρχουν εικασίες για τα κίνητρά του. Η κυκλοφορία γύρω από το αεροδρόμιο της Λυών διακόπηκε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι