Γύρισαν στη Σερβία τα γκρουπ των τουριστών -φορείς και μη φορείς

Γύρισαν στη Σερβία τα γκρουπ των τουριστών -φορείς και μη φορείς

Επαναπατρίσθηκαν με πούλμαν και ειδική ναύλωση φέρι μποτ τα γκρουπ των Σέρβων τουριστών, εκ των οποίων οκτώ ήταν φορείς -όλοι ασυμπτωματικοί πλην ενός. Οι φορείς ταξίδεψαν χωριστά από τους συνολικά 132 Σέρβους τουρίστες της Αιδηψού.

Τα λεωφορεία θα ταξιδέψουν στη Σερβία μέσω Προμαχώνα και δεν θα κάνουν στάσεις στην Ελλάδα εκτός και αν πρόκειται για πολύ μεγάλη ανάγκη. Αναχώρησαν σήμερα (Σάββατο) το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι ένα άτομο παρουσίασε ήπια συμπτώματα και όταν ελέγχθηκε και “βγήκε” θετικό στον κορονοϊό, ελέγχθηκαν και άλλα μέλη του 45μελούς γκρουπ του. Τελικά βρέθηκαν συνολικά 8 κρούσματα στους 45, αλλά αποφασίσθηκε να επαναπροωθηθούν στην πατρίδα τους όλα τα γκρούπ Σέρβων ανεξαιρέτως, ακόμα κι αυτά που δεν γνωρίζει κανείς αν ήταν φορείς ή όχι. Συνολικά οι Σέρβοι που έφυγαν ήταν 132 άτομα και οι ντόπιοι έλεγαν μετά την αναχώρησή τους “καλύτερα, ας έρθουν Έλληνες να είμαστε ήσυχοι”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι