H UEFA ανακοίνωσε την αναβολή του EURO

Μάντσεστερ Σίτι-Ίντερ: Ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League έρχεται στην COSMOTE TV

Η UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα της ανακοίνωσε την αναβολή του EURO 2020 που επρόκειτο να γίνει το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η υγεία όλων είναι προτεραιότητα, αλλά και προκειμένου να μην επιβαρυνθεί καμία ομοσπονδία, αποφασίστηκε η αναβολή, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα των χωρών.

Επισημαίνεται οτι όλα τα επίσημα ματς, όπως και οι διοργανώσεις της Συνομοσπονδίας αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας, ενώ τα πλέι οφ για το EURO και τα διεθνή φιλικά θα γίνουν τον Ιούνιο, εφόσον είναι δυνατό.

Επίσης, τονίζεται οτι έχει δημιουργηθεί μια ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή των Λιγκών και εκπροσώπων των ομάδων για να βρεθεί λύση με τις ημερομηνίες.

Οι αποφάσεις πάρθηκαν στην τηλεδιάσκεψη που έγινε από την Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA με τη συμμετοχή του Προέδρου, του Γενικού Γραμματέα και των 55 ομοσπονδιών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι