Η αντίδραση της ΝΔ σε Documento για το πόθεν έσχες Μητσοτάκη

Απεβίωσε ο στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Άγγελος Μπρατάκος

Η ΝΔ αντέδρασε στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού που βασίζεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento,  εξαπολύοντας επίθεση εναντίον του εκδότη του Κώστα Βαξεβάνη. Επιπλέον χαρακτήριζει τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ απότοκο της πολιτικής του απελπισίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο γνωστός συκοφάντης κ.Βαξεβάνης συνεχίζουν, όπως κάθε Κυριακή, το γνωστό και αναμενόμενο πλέον πόλεμο λάσπης δια του εκδοτικού τους εκτελεστικού βραχίονα που δεν είναι άλλος από την εφημερίδα Documento. Αυτή τη φορά όμως η χυδαιότητα τους ξεπέρασε κάθε όριο αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι η απόσταση που τους χωρίζει με τους «μακελάρηδες» της δημοσιογραφίας είναι ελάχιστη».

«Η λάσπη τους εκτοξεύεται και εναντίον του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη που δεν βρίσκονται στη ζωή για να τους απαντήσουν και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. Στη Δικαιοσύνη όμως θα κληθεί να δώσει απαντήσεις ο κ.Βαξεβάνης για τις συνεχείς συκοφαντικές επιθέσεις κατά της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι αντιλαμβάνονται πλέον, ότι η μόνιμη καταφυγή στις προσωπικές επιθέσεις κατά του Πρωθυπουργού και της συζύγου του, είναι απότοκο της πολιτικής του απελπισίας».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι