Η ΕΛΑΣ για τις συλλήψεις κατόπιν ξυλοδαρμού και πυροβολισμών στο Κολωνάκι

Η ΕΛΑΣ για τις συλλήψεις κατόπιν ξυλοδαρμού και πυροβολισμών στο Κολωνάκι

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι τα ξημερώματα, μετά από καβγά για άγνωστους λόγους μέσα σε μπαρ, στο Κολωνάκι, ακολούθησε στο δρόμο ξυλοδαρμός δύο νέων, ενώ ένας εκ των ανδρών που χτύπησαν τους νεαρούς, έβγαλε και πιστόλι και πυροβόλησε. Ακολούθησαν δύο συλλήψεις. Απόψε η αστυνομία έκανε κάπως πιο αναλυτικές ανακοινώσεις για το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί συντάκτες εξακολουθούν να μη γνωρίζουν τους λόγους για τους οποίους “ήρθαν στα λόγια” δύο παρέες σε μπαρ, η μία με δύο 27χρονους και η άλλη με αγνώστους εκ των οποίων ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη τελικά ο ένας. Μετά τον διαπληκτισμό ανάμεσα στις δύο συντροφιές, βγήκαν όλοι έξω από το μπαρ και τότε ο ένας από τους δύο 27χρονους δέχτηκε χτυπήματα από έναν άνδρα ηλικίας 41 ετών, που τον απείλησε και με μαχαίρι, ενώ εν συνεχεία έβγαλε και πιστόλι και πυροβόλησε δύο φορές, χωρίς όμως να τραυματίσει κανέναν με σφαίρα.

Παράλληλα δύο άνδρες της παρέας του συλληφθέντα άρχισαν να χτυπούν και τον πρώτο νεαρό που είχαν ως στόχο, αλλά και τον συνομήλικο φίλο του που προσπάθησε να τον βοηθήσει. Τελικά ο ένοπλος και η παρέα του έφυγαν, και όταν έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν εκεί μόνο τους δύο τραυματισμένους νέους, που διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο. Δεν έφεραν τραύματα από πυροβόλο.

Αργότερα η ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος) εντόπισε το ΙΧ του ενόπλου στις Αχαρνές. Δεν γνωρίζουμε αν οι αστυνομικοί είχαν συγκεκριμένες πληροφορίες και στοιχεία, ή αν επρόκειτο για τυχαίο έλεγχο σε ύποπτο όχημα. Στο ΙΧ επέβαινε ένας άνδρας 41 ετών και μια γυναίκα 39 ετών. Στο αυτοκίνητο βρέθηκε κρυμμένο το πιστόλι αλλά και 12 σφαίρες, ενώ στην κατοχή της γυναίκας βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης.

Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε συνδυασμό με παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απειλή. Η 39χρονη συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. «Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη η έρευνα της ΕΛΑΣ για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης», αναφέρει η αστυνομική ανακοίνωση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι