Η “Νίκη” για το Μυστικό Δείπνο: Η Γαλλία μας διαφώτισε με εκτυφλωτικό σκοτάδι

Η “Νίκη” για το Μυστικό Δείπνο: Η Γαλλία μας διαφώτισε με εκτυφλωτικό σκοτάδι

«Διασυρμό και δύση του δυτικού πολιτισμού», χαρακτηρίζει την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων με ανακοίνωσή της η Νίκη.

«Κατά πρώτον, αποτέλεσε με αρχαιοελληνικούς όρους ύβρη, υποβιβάζοντας τις αξίες του Ολυμπισμού -το ευ αγωνίζεσθαι, την ευγενή άμιλλα, την αριστεία, τον αλληλοσεβασμό- σε ένα φτηνό διονυσιακό πανηγυράκι με κομπάρσους αδιευκρίνιστου φύλου.

»Κατά δεύτερον, σε όρους χριστιανικής παράδοσης, διέπραξε μία κεκαλυμμένη βλασφημία του Μυστικού Δείπνου, δηλαδή της παράδοσης του ιερότερου μυστηρίου της Πίστης μας. Η Γαλλία, δυστυχώς, επέλεξε από την ιστορία της να κρατήσει και να υπερτονίσει το γεγονός ότι στάθηκε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που γύρισε την πλάτη στον Χριστό, ώστε να θεοποιήσει τον «ουμανισμό» με το μασονικής έμπνευσης, άψυχο και παραπλανητικό τρίπτυχο “ελευθερία-ισότης-αδελφότης”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Νίκη και καταλήγει.

«Συνεπής με αυτήν την ντροπιαστική πλευρά της ιστορίας της, η σημερινή woke Γαλλία επιχείρησε να ‘διαφωτίσει’ την οικουμένη με ένα εκτυφλωτικό σκοτάδι. Ευχόμαστε η Ευρώπη να ξυπνήσει από τον εφιαλτικό επιθανάτιο λήθαργό της».
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι