“Η τουρκική πολεμική βιομηχανία” – Ομιλία του αντιναυάρχου ε.α. Βασίλη Μαρτζούκου στο ΕΛΙΣΜΕ

“Η τουρκική πολεμική βιομηχανία” – Ομιλία του αντιναυάρχου ε.α. Βασίλη Μαρτζούκου στο ΕΛΙΣΜΕ

Την ομιλία μπορείτε να παρακολουθήσετε και με φυσική παρουσία στα γραφεία του ΕΛΙΣΜΕ, Πατησίων 88, 1ος όροφος και διαδικτυακά.

Ο αντιναύαρχος ε.α. Βασίλης Μαρτζούκος θα πραγματοποιήσει σήμερα ομιλία, στις 18.00 το απόγευμα, με θέμα “Η τουρκική πολεμική βιομηχανία. Συντονιστής ο αντιστράτηγος Κοντοπίδης Νικόλαος, μέλος ΔΣ του ΕΛΙΣΜΕ.

Επισυνάπτεται ο σύνδεσμος εισόδου στην πλατφόρμα ΖΟΟΜ (Join Zoom Meeting). Έπειτα πατήστε το κουμπί «Open Zoom Meetings». Όσοι παρακολουθήσουν την ομιλία με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά μέσω ΖΟΟΜ, δικαιούνται πιστοποιητικό παρακολούθησης από τη Γραμματεία ΕΛΙΣΜΕ. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε και μέσω Youtube. 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι