ΗΠΑ: Αποσύρεται από την κούρσα των προεδρικών εκλογών ο Μαϊκ Πενς

ΗΠΑ: Αποσύρεται από την κούρσα των προεδρικών εκλογών ο Μαϊκ Πενς

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, ανακοίνωσε το Σάββατο ότι εγκαταλείπει την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές του 2024. Απευθυνόμενος στο συνέδριο της Ρεπουμπλικανικής Εβραϊκής Συμμαχίας (RJC) στο Λας Βέγκας δήλωσε ότι αποσύρεται από την διεκδίκηση του χρίσματος.

«Ήρθα απόψε εδώ για να πω στον αμερικανικό λαό αυτό που μου κατέστη σαφές: δεν είναι τώρα η ώρα μου» είπε ο Πένς και πρόσθεσε: «Έπειτα από ώριμη σκέψη και προσευχή, αποφάσισα να διακόψω την εκστρατεία μου για την προεδρία».

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ αντιμετώπιζε προβλήματα χρηματοδότησης και είχε πολύ χαμηλά ποσοστά προτίμησης των ψηφοφόρων στις δημοσκοπήσεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι