Ίσως αυστηρότερα μέτρα στο Μενίδι – Ανοίγει ο ΟΠΑΠ

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Παρατείνεται για άλλη μια εβδομάδα το lockdown στη χώρα, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, προσθέτοντας ότι ειδικά στο Μενίδι (Αχαρνές) ίσως επιβληθούν περισσότεροι περιορισμοί, καθώς εκεί τα κρουσματα αυξάνονται.

Εξακολουθεί να ισχύει κατά τα άλλα η μετακίνηση από νομό σε νομό, ισχύει η υποχρέωση αποστολής SMS για τις μετακινήσεις, η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21.00 έως τις 5.00 ενώ παραμένει υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Δεν επιτρέπεται το ψάρεμα και το κυνήγι με μοναδική εξαίρεση την  Ροδόπη, τον Έβρο και την Ξάνθη,όπου θα επιτραπεί το κυνήγι αγριόχοιρου εντός περιφερειακής ενότητας και μόνο σε 4 άτομα, δύο σε κάθε αυτοκίνητο. Το θέμα του κυνηγιού και του ψαρέματος θα συζητηθεί και την επόμενη Παρασκευή.

Από την Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου, ανοίγουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ αλλά όχι τα ΟΠΑΠ play, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι κάτι τέτοιο θα επιτραπεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα. Νωρίτερα οι πληροφορίες ήθελαν του λοιμωξιολόγους να διαφωνούν για το άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι