Ίσως είναι φόνος η φαινομενική αυτοκτονία 55χρονης στα Εξάρχεια

Σύλληψη 18χρονου για την θανάσιμη καταδίωξη στον Ασπρόπυργο,

Το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας εξετάζεται από την Αστυνομία για τον θάνατο μιας γυναίκας 55 ετών που βρέθηκε νεκρή με τραύματα από μαχαίρι στους καρπούς της, στα Εξάρχεια.

Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι τόσο βαθιά τραύματα και με τη συγκεκριμένη φορά δεν θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα αυτοτραυματισμού. Ενδέχεται να της τα προκάλεσε κοντινό της πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να ζήτησε η ίδια από τον 57χρονο σύντροφό της “να τη βοηθήσει”, οπότε σε αυτή την περίπτωση η κατηγορία για τον άνδρα είναι και πάλι ανθρωποκτονία. Πιθανόν όμως η ίδια να μη συναίνεσε, σύμφωνα με την αστυνομία. Δε γνωρίζουμε τις συνθήκες διαβίωσης του ζευγαριού και την ποιότητα της σχέσης του, ούτε για ποιο λόγο η αστυνομία υποψιάζεται φόνο.

Ο 57χρονος άντρας βρέθηκε κι αυτός με κομμένες της φλέβες και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε σοβαρή κατάσταση, χωρίς να είναι σε θέση να καταθέσει. Εκείνος ήταν κάλεσε την αστυνομία και είπε ότι η γυναίκα του είναι νεκρή. Στους αστυνομικούς όσο είχε τις αισθήσεις του είπε ότι αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν κόβοντας τις φλέβες τους.

Μάλιστα στο σπίτι βρέθηκε και ένα σημείωμα στο οποίο το ζευγάρι εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Το σημείωμα θα δοθεί για γραφολογική εξέταση, αλλά΄ακόμα κι αν γράφτηκε μόνον από τον ένα από τους δύο, αυτό δεν τεκμηριώνει πως ο άλλος δεν συμφωνούσε.

Δεν γνωρίζουμε αν η γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τον σύντροφό της αντιμετώπιζε πολύ σοβαρό νόσημα, φέρει σημάδια που να υποδηλώνουν πάλη.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι