Ισραήλ: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από ομάδα νεαρών - Στο νοσοκομείο το θύμα

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά, μετά από επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε την Τετάρτη σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Καρμιέλ του βόρειου Ισραήλ.

Πρόκειται για επίθεση που η αστυνομία θεωρεί ως τρομοκρατική. Ο ισραηλινός ειδησεογραφικός ιστότοπος Ynet κατονόμασε το φερόμενο δράστη ως Γιουντ Ραμπία από τη Ναχάφ, μια ισραηλινή πόλη όπου ζουν πολλά μέλη της αραβικής μειονότητας. Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, αν και ο Ισλαμικός Τζιχάντ χαρακτήρισε την επίθεση ως μια “ηρωική επιχείρηση”.

Ισραηλινοί γιατροί είπαν στο Reuters ότι ένας από τους τραυματίες της επίθεσης υπέκυψε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ο δράστης σκοτώθηκε επί τόπου στο εμπορικό κέντρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι