Ιταλία: Τα Πέντε Αστέρια υποχωρούν στη Λέγκα;

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Το Κίνημα Πέντε Αστέρων επιδιώκει την επιβίωση του κυβερνητικού συνασπισμού στην Ιταλία και προτίθεται να υποστηρίξει δύο μέτρα τα οποία αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα για τον κυβερνητικό του εταίρο, τη Λέγκα, δήλωσε σήμερα ο ηγέτης του κόμματος αυτού Λουίτζι Ντι Μάγιο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλική εφημερίδα.

Χθες Δευτέρα ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε απείλησε με παραίτηση αν οι δύο εταίροι στον κυβερνητικό συνασπισμό δεν διευθετήσουν τις διαφορές τους.

“Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε τις προτάσεις της Λέγκα για ένα μέτρο ‘ενιαίου φορολογικού συντελεστή’ και την παραχώρηση περισσότερων εξουσιών στις τοπικές κυβερνήσεις, πάντα λέγαμε ‘ναι’ σε αυτά τα μέτρα με την προϋπόθεση ότι θα γίνουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο”, δήλωσε ο Ντι Μάγιο στην Corriere della Sera. “Χρειάζεται απλώς να κάτσουμε στο τραπέζι και να αρχίσουμε να εργαζόμαστε”, σημείωσε.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι