Και Έλληνες μεταξύ των τραυματιών από σύγκρουση πούλμαν στη Βουλγαρία

Και Έλληνες μεταξύ των τραυματιών από σύγκρουση πούλμαν στη Βουλγαρία

Ελαφρά τραύματα φέρονται να έπαθαν οι επιβάτες τουριστικού λεωφορείου που βγήκε εκτός πορείας όταν συγκρούσθηκε με νταλίκα στη βόρεια Βουλγαρία

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στη Βουλγαρία όταν τουριστικό λεωφορείο με εκδρομείς συγκρούστηκε με νταλίκα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολλοί επιβάτες. Σύμφωνα με κάποια μέσα, οι περισσότεροι τραυματίες είναι Έλληνες, όμως κανένας δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με τα βουλγαρικά ΜΜΕ, τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί. Το ατύχημα συνέβη στον δρόμο προς το Μπόροβο, στην βόρεια Βουλγαρία κοντά στα σύνορα με τη Ρουμανία. Το τουριστικό λεωφορείο με ρουμάνικες πινακίδες και 36χρονο οδηγό, συγκρούστηκε με νταλίκα που έφερε τουρκικές πινακίδες και οδηγείτο από 50χρονο Τούρκο. Και οι δύο οδηγοί βγήκαν αρνητικοί σε εξέταση για αλκοόλ ή άλλες ουσίες. Ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για ώρες. Στο σημείο αυτό πάντως συμβαίνουν διαρκώς ατυχήματα ή και δυστυχήματα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι