Κάηκαν σπίτια στα Μέθανα

Έκαψαν το ΙΧ της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου

Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής είναι σε εξέλιξη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στα Μέθανα την Κυριακή 4 Ιουλίου, όπου εκκενώθηκε η κοινότητα της Κυψέλης. Οι δυνάμεις που επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς είναι 56 πυροσβέστες με 21 οχήματα, ενώ γίνονται από αέρος ρίψεις νερού από δύο αεροσκάφη και συνδράμουν δυο ελικόπτερα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση πλησίον κατοικημένης περιοχής

Ο δήμαρχος Τροιζηνίας, Σπύρος Πολλάλης, μιλώντας στον ANT1,  είπε ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάποιο σημείο στο δρόμο και επεκτάθηκε προς το βουνό, ενώ όπως είπε «έχει ήδη καεί τουλάχιστον ένα σπίτι». Εν τω μεταξύ, εξαιτίας της φωτιάς έμεινε χωρίς ρεύμα και η Αίγινα, όπως διαμαρτυρήθηκε ο δήμαρχος του νησιού.

Πιθανόν η φωτιά στα Μέθανα, να επηρέασε το δίκτυο ηλεκτροδότησης προς την Αίγινα. Παράλληλα, φωτιά είναι σε εξέλιξη και στη Ριτσώνα βόρεια της Θήβας. Εκεί επιχειρούν για την κατάσβεση 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Στο έργο κατάσβεσης συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι