Κάηκε καφετέρια στην οδό Πατησίων, στην Αθήνα – Εμπρησμός σε εργοτάξιο του μετρό

Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μετά από κατάσβεση φωτιάς σε διαμέρισμα στα Πατήσια

Καταστράφηκε ολοσχερώς καφετέρια στην Πατησίων από πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας διερευνώνται. Παράλληλα, από βεγγαλικά ή μολότοφ προκλήθηκαν σημαντικές φθορές σε δύο μπουλντόζες ή μπετονιέρες στο εργοτάξιο του μετρό στο Γαλάτσι.

Η φωτιά στην καφετέρια περιορίσθηκε μεν στο ισόγειο και στο κατάστημα εστίασης, αλλά αναστατώθηκε όλη η πολυκατοικία. Δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής αν εκείνη την ώρα στην καφετέρια βρισκόταν κανείς ή όχι.

Εν τω μεταξύ άγνωστοι πέταξαν μολότοφ ή βεγγαλικά στο εργοτάξιο του μετρό στο Γαλάτσι, με αποτέλεσμα αυτή να μεταδοθεί σε δύο μπετονιέρες ή κατ΄ άλλους σε δύο μπουλντόζες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, επιχείρησαν για την κατάσβεση εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Διενεργείται προανάκριση, όπως και για τη φωτιά στην Πατησίων.

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι