Κάλπες τον Μάιο “δείχνει” ο Μητσοτάκης

Μητσοτάκης: Κάλπες τον Μάιο – Νέες εκλογές αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία

Μέσα στον Μάιο θα γίνουν οι εκλογές φέρεται να λέει σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη που παραχώρησε και θα προβληθεί απόψε στις 22.50 από τον Alpha, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διευκρινίζει αν οι κάλπες θα στηθούν στις 21 ή στις 28 Μαΐου, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι οι εκλογές θα γίνουν τον τρίτο μήνα της Άνοιξης.

Ο πρωθυπουργός απαντά σε ερωτήσεις νέων που επέβαιναν στο τρένο στα Τέμπη και αναμένεται να επιμείνει ότι μόνο μέσα από την σύγκρουση με το λεγόμενο «βαθύ κράτος» μέσα από την αξιολόγηση και την λογοδοσία στο Δημόσιο δεν θα ξαναζήσουμε τέτοιες τραγωδίες.

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης προαναγγέλλει ότι θα επαναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την ιταλική εταιρεία που αγόρασε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αλλά και την αναθεώρηση του Συντάγματος για νέες μεταρρυθμίσεις, μεταξύ άλλων και η ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

Όπως δείχνει και το τρέιλερ της εκπομπής τα γυρίσματα έγιναν στο Μέγαρο Μαξίμου λίγα 24ωρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι