Kατά του “Παίδων” στρέφεται η οικογένεια του βρέφους που πέθανε από κορονοϊό

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Σήμερα θα ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση του βρέφους που υπέκυψε στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλευόταν από τις 19 Φεβρουαρίου και έδινε μάχη με τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συντετριμμένη οικογένεια του μόλις 37 ημερών αγοριού σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του νοσοκομείου, επειδή θεωρεί ότι αφού δεν ήταν θετικοί στον ιό οι γονείς, το βρέφος κόλλησε μέσα στο νοσοκομείο ή ότι το πρόβλημα υγείας που του στέρησε την ζωή ήταν ανεξάρτητο από τον κορονοϊό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε βρεθεί θετική η θεία και ένα ξαδελφάκι του βρέφους -το ξαδελφάκι νοσηλεύθηκε επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Ομως δεν έχουμε έγκυρη πληροφόρηση για το πότε νόσησαν οι συγγενείς και αν το βρέφος διακομίσθηκε στο “Παίδων” για άλλο πρόβλημα υγείας και η διάγνωση για τον κορονοϊό σε αυτό έγινε σε δεύτερο χρόνο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι