Κατάρριψη ρωσικού μαχητικού από Τζιχαντιστές στη Συρία

Κατάρριψη ρωσικού μαχητικού από Τζιχαντιστές στη Συρία

Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος τύπου Su-25 καταρρίφθηκε στη Συρία από δυνάμεις τζιχαντιστών σε περιοχή που ελέγχουν οι αντάρτες, κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων στο Ιντλίμπ, επιβεβαίωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Ο κυβερνήτης του σκοτώθηκε μετά από μάχη με τους τζιχαντιστές.

Ένα ρωσικό αεροσκάφος Su- 25 κατέπεσε ενώ πραγματοποιούσε πτήση πάνω από τη ζώνη αποκλιμάκωσης στην Ιντλίμπ. Ο κυβερνήτης είχε τον χρόνο να ενημερώσει ότι έκανε χρήση του εκτινασσόμενου καθίσματός του και προσγειώθηκε στην περιοχή που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των μαχητών του Μετώπου αλ Νόσρα. Ο πιλότος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της μάχης με τους τρομοκράτες” διευκρίνισε το υπουργείο, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι