Κατέληξε ο 30χρονος τεχνίτης που είχε καταπλακωθεί από ανελκυστήρα

Νεκρός 59χρονος - Τον παρέσυρε φορτηγό ενώ άλλαζε λάστιχο στην Εγνατία Οδό

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 30χρονος συντηρητής ασανσέρ, ο οποίος καταπλακώθηκε από θάλαμο ανελκυστήρα, σε πολυκατοικία στο Παγκράτι την περασμένη Δευτέρα.

Είχε υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο και νοσηλευόταν διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη στον Ερυθρό Σταυρό, αλλά παρά τις προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή, τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 30χρονος τραυματίσθηκε θανάσιμα ενώ βρισκόταν στο φρεάτιο του ανελκυστήρα, για εργασίες συντήρησης. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αποδεσμεύθηκε η καμπίνα του ασανσέρ που βρισκόταν στον 5ο όροφο, έκανε ελεύθερη πτώση και τον καταπλάκωσε προτού ο άτυχος νέος άνδρας προλάβει να αντιδράσει.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι