Κάθειρξη 13 ετών σε 24χρονο που βίασε 12χρονο αγόρι

Κάθειρξη 13 ετών σε 24χρονο που βίασε 12χρονο αγόρι

Ένοχος για το βιασμό ανηλίκου κρίθηκε 24χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος καταδικάστηκε σε συνολική κάθειρξη 13 ετών. Όταν άρχισε να παρενοχλεί ερωτικά τον τότε 13χρονο, ήταν 17χρονος και ο ίδιος, όμως τέλεσε το βιασμό όταν είχε ενηλικιωθεί. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης του έδωσε το δικαίωμα να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα η έφεσή του, οπότε παραμένει ελεύθερος μέχρι να εκδικαστεί σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις στο διάστημα μεταξύ 2018-2020 σε περιοχή της Πέλλας. Ο κατηγορούμενος τελικά κάλεσε τον 12χρονο συγχωριανό του στο σπίτι του για να παίξουν βιντεοπαιχνίδι και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι γονείς του έλειπαν σε γεωργικές εργασίες, με τη χρήση σωματικής βίας τον κακοποίησε σεξουαλικά, κάτι που επαναλήφθηκε και τα επόμενα χρόνια, άλλοτε στο σπίτι του κατηγορούμενου κι άλλοτε στα χωράφια των γονιών του, όπου τον συναντούσε.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από αναφορά σε Επιτροπή Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης Επαγγελματικού Λυκείου, όπου φοιτούσε ο ανήλικος, κι ενώ είχε προηγηθεί άλλη μια καταγγελία σε βάρος του ίδιου κατηγορούμενου, άγνωστο στους δημοσιογράφους αν επρόκειτο για καταγγελία άλλου παιδιού ή συγγενών του ίδιου θύματος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι