Κιμ Γιονγκ Ουν: Νέο σενάριο για την υγεία του – «Τραυματισμός σε δοκιμή πυραύλου»

Κιμ Γιονγκ Ουν: Νέο σενάριο για την υγεία του – «Τραυματισμός σε δοκιμή πυραύλου»

Ένα νέο σενάριο έρχεται να προστεθεί στις φήμες που ήδη κυκλοφορούν σχετικά με την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν, μετά τις διαβεβαιώσεις από ανώτερο σύμβουλο του ότι είναι καλά

Μία νέα θεωρία σχετικά με την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν, εν μέσω της φήμης που τον φέρουν ακόμη και νεκρό, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Οι νέες πληροφορίες προέρχονται από Βορειοκορεάτη που αυτομόλησε, ο οποίος και ανέφερε ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν ενδέχεται να υπέστη τραυματισμούς στη διάρκεια μιας πυραυλικής δοκιμής που διεξήχθη στις 14 Απριλίου, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η εφημερίδα της Νότιας Κορέας «The Dong-a Ilbo».

Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματούχο, δεν υπάρχει κανένα στιγμιότυπο από τη συγκεκριμένη πυραυλική δοκιμή, κάτι που ενδέχεται να παραπέμπει στο ενδεχόμενο ενός ατυχήματος. Παράλληλα, όπως παρατήρησε ο ίδιος, «ο Κιμ ενδέχεται να αρρώστησε λίγο μετά την εκτόξευση του πυραύλου», καθώς τα ΜΜΕ της Βόρειας Κορέας «δεν μπορούν να δημοσιεύσουν στιγμιότυπα από πυραυλικές δοκιμές χωρίς την έγκριση του Κιμ».Πάντως, ο ίδιος απέρριψε τις φήμες που ήθελαν τον Κιμ να είναι «εγκεφαλικά νεκρός» μετά από μία επέμβαση στην καρδιά, σημειώνοντας ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα δεν φαίνονται αξιόπιστα ή ακριβή.

Σημειώνεται ότι ο ανώτερος σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του προέδρου της Νότιας Κορέας Μουν Τζε Ιν, Μουν Τσουνγκ Ιν, απέρριψε τις φήμες σχετικά με την υγεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

«Η κυβερνητική μας θέση είναι σταθερή», σημείωσε, μιλώντας στο CNN την Κυριακή. «Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι ζωντανός και υγιής. Παραμένει στην περιοχή Γουονσάν από τις 13 Απριλίου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί ύποπτες κινήσεις», προσέθεσε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι