Κίνα: 16 εργάτες νεκροί από έκρηξη κατά το διάλειμμα τους (video)

Κίνα: 16 εργάτες νεκροί από έκρηξη κατά το διάλειμμα τους (video)

Δεκάδες άτυχοι εργάτες που έτρωγαν κατά το διάλειμμά τους, έπεσαν θύματα έκρηξης, πιθανόν από διαφυγή αερίου στον χώρο όπου εστιάζονταν. Το πρακτορείο “Νέα Κίνα” μεταδίδει για 16 νεκρούς και ένδεκα σοβαρά τραυματίες.

Δεκάδες εργαζόμενοι έτρωγαν το μεσημεριανό τους, όταν στις 12 το μεσημέρι ξαφνικά σημειώθηκε έκρηξη και κατέρρευσε όλο το κτίριο, με αποτέλεσμα να θαφτούν κάτω από τα συντρίμμια 27 άτομα.

Σε βίντεο που μεταδόθηκαν από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης διακρίνεται ένα σύννεφο σκόνης πάνω από τα συντρίμμια και άνθρωποι να προσπαθούν να βγάλουν τους εγκλωβισμένους. Σε άλλες εικόνες, πυροσβέστες εξετάζουν τους τοίχους που απέμειναν και γερανοί σηκώνουν τις πλάκες του μπετόν.

Σε άλλο βίντεο που μεταδόθηκε επίσης από το Xinhua, διασώστες με στρατιωτικές στολές τρέχουν προς το σημείο της καταστροφής, με φτυάρια στα χέρια. Από την έκρηξη σημειώθηκαν ζημίες και στις γύρω κατοικίες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι