ΚΚΕ: Πρέπει να διερευνηθεί ο θάνατος του μετανάστη από πυρά του Λιμενικού στην Σύμη

ΚΚΕ: Πρέπει να διερευνηθεί ο θάνατος του μετανάστη από πυρά του Λιμενικού στην Σύμη

Ο θάνατος μετανάστη από τα πυρά του Ελληνικού Λιμενικού ανοιχτά της Σύμης πρέπει να διερευνηθεί πλήρως και να αποδοθούν όλες οι ευθύνες.

Η προσπάθεια να παρουσιαστεί σαν “μια παράπλευρη απώλεια ενός επιχειρησιακού επεισοδίου στον πόλεμο κατά των διακινητών” είναι απαράδεκτη και πρέπει να αποκρουστεί, όταν μάλιστα στο σκάφος επέβαιναν ανήλικα παιδιά! Γιατί το “επεισόδιο” αυτό δεν είναι ένα μεμονωμένο συμβάν, αλλά το αποτέλεσμα της άγριας και βάρβαρης πολιτικής ΕΕ και αστικών κυβερνήσεων σε βάρος των ξεριζωμένων μεταναστών και προσφύγων, που μάλιστα εντείνεται με το νέο Σύμφωνο της ΕΕ για τη Μετανάστευση και το Άσυλο.

Πάνω στο έδαφος αυτής της πολιτικής δρουν τα εγκληματικά κυκλώματα των διακινητών. Μόνη απάντηση είναι η πάλη ενάντια στην βαρβαρότητα των πολέμων και του ξεριζωμού, η πάλη για την προστασία των μεταναστών και προσφύγων σε σύγκρουση με την πολιτική ΕΕ και κυβερνήσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx