Κλεμμένο αυτοκίνητο με καλάσνικοφ και πιστόλια στο Νέο Κόσμο

Κλεμμένο αυτοκίνητο με καλάσνικοφ και πιστόλια στο Νέο Κόσμο,

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ μετά το εντοπισμό κλεμμένου αυτοκινήτου στο Νέο Κόσμο, που ήταν γεμάτο όπλα και εξοπλισμό μάχης. Το όχημα δεσμεύτηκε από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ χθες στην οδό Φανοσθένους, καθώς έφερε πλαστές πινακίδες. Όπως διαπιστώθηκε, ήταν κλεμμένο, με αποτέλεσμα να αναζητήσουν τον ιδιοκτήτη, θέλοντας να το ανοίξουν -όπως κι έγινε- εντοπίζοντας μέσα σε αυτό βαρύ οπλισμό.

Η ιδιοκτήτρια είχε δηλώσει την κλοπή, και, όπως υποστήριξε, είχε αποζημιωθεί και από την ασφαλιστική. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την περιοχή της Νίκαιας πριν από καιρό.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν 2 καλάσνικοφ, 2 αλεξίσφαιρα, 3 πιστόλια, μία χειροβομβίδα και φυσίγγια. Εξετάζεται αν χρησιμοποιήθηκε για τη διαφυγή των δραστών της διπλής δολοφονίας του Κορυδαλλού. Το όχημα έχει μεταφερθεί στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών για εξερεύνηση ενώ στα δύο καλάσνικοφ θα γίνει βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν είναι αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία. Την υπόθεση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και το Ανθρωποκτονιών ενώ συνεργάζεται και η Αντιτρομοκρατική.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι