Κορονοϊός… Η μεγάλη “σφαγή” σε Λατινική Αμερική και Καραϊβική!

Κορονοϊός… Η μεγάλη “σφαγή” σε Λατινική Αμερική και Καραϊβική!

Στην περιφέρεια της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής οι θάνατοι εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού ξεπέρασαν σήμερα τους 250.000, σύμφωνα με τις καταμετρήσεις που κάνουν ανεξάρτητα το Γαλλικό Πρακτορείο και το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς με βάση επίσημες ανακοινώσεις κυβερνήσεων.

Η περιφέρεια αυτή, που μετρά 620 εκατομμύρια κατοίκους, είχε καταγράψει επίσημα 250.969 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 6.463.245 μολύνσεων από τον SARS-CoV-2 ως σήμερα Πέμπτη στη 01:00 (ώρα Ελλάδας). Η χώρα η οποία θρηνεί μακράν τα περισσότερα θύματα εξαιτίας της πανδημίας στην περιφέρεια είναι η Βραζιλία, με 112.304 νεκρούς, εκ των οποίων οι 1.204 υπέκυψαν μέσα στις προηγούμενες 24 ώρες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx