Κρήτη: Επίθεση με τσεκούρι μέρα μεσημέρι!

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Σύμφωνα με το ekriti.gr περίπου στις 11.30 σήμερα το πρωί, ένας Αλβανός 62 ετών επιτέθηκε, για άγνωστους λόγους, με τσεκούρι σε 29χρονο Έλληνα, τον οποίο και τραυμάτισε στο κεφάλι. Ο αλλοδαπός κυνηγούσε τον 29χρονο στο δρόμο και δεκάδες άτομα έγιναν αυτόπτες μάρτυρες, φοβούμενα να αναμιχθούν, αφού ο δράστης κρατούσε τσεκούρι.

Η “τσεκουριά” έπεσε κοντά στο αυτί και το θύμα χρειάστηκε ράμματα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του. Ο δράστης γλίστρησε εν τω μεταξύ και έπεσε πάνω σε σπασμένα γυαλιά με αποτέλεσμα να διακομισθεί (υπό κράτηση) και εκείνος στο ίδιο νοσοκομείο με το θύμα. Το επεισόδιο σημειώθηκε μπροστά σε σουπερμάρκετ στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και σοκ έπαθαν περαστικοί και πελάτες που εκείνη τη στιγμή συνέπεσε να μπαίνουν ή να βγαίνουν από το σουπερμάρκετ. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια του βίαιου επεισοδίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι