Λεβέντης: Απειλές από πρέσβεις ΗΠΑ – Γερμανίας για Πρέσπες

Λεβέντης: Απειλές από πρέσβεις ΗΠΑ – Γερμανίας για Πρέσπες

Την καταγγελία ότι δέχτηκε απειλές από τον Γερμανό και Αμερικανό πρέσβη για να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο Βασίλης Λεβέντης κατήγγειλε ότι δέχτηκε απειλές από τον Γερμανό και Αμερικανό πρέσβη προκειμένου να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Ήρθε ο Γερμανός πρέσβης και με απείλησε, μου είπε “αν δεν ψηφίσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών, δε θα μπείτε στην Βουλή”. Ο δε Αμερικανός πρέσβης να δείτε τι μου είπε», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Θέμα 104,6» για τη Συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε ότι είναι «όλη υπέρ των Σκοπίων» και «εξαρχής προδοσία για την Ελλάδα». «Οι Σκοπιανοί τα κερδίζουν όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η ελληνική κυβέρνηση είναι ορντινάτσα των Αμερικανών», πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης. Μιλώντας για τη συνάντηση μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου και το μέλλον της κυβερνητικής συνεργασίας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εκτίμησε ότι όπως εξελίσσεται η υπόθεση «ο Πάνος Καμμένος γίνεται ξεφτίλα».

«Αν δεν αποσύρει την εμπιστοσύνη, πιστεύω ότι θα την αποσύρει, αλλά θα αφήσει κατά συνείδηση τους βουλευτές του», είπε, ενώ μίλησε και για «διεφθαρμένους βουλευτές» που μπορεί να συμφωνήσουν με τον κ. Τσίπρα. «Ο Τσίπρας είναι τόσο διεφθαρμένος που μπορεί να βρει και 300», δήλωσε.

ΠΗΓΗ: SPUTNIK

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι