Ληστεία στο Βερόπουλο στη Μεταμόρφωση – Παρών και αστυνομικός

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Ληστεία σημειώθηκε απόψε, σε σούπερ μάρκετ του Βερόπουλου στη Μεταμόρφωση, επί της οδού Διονυσίου Σολωμού 56, όπου εισέβαλε ένοπλος κουκουλοφόρος.

Με την απειλή του όπλου ανάγκασε την υπάλληλο ενός ταμείου να του παραδώσει 300 ευρώ. Παρών ήταν και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας. Ο αστυνομικός περίμενε να βγει ο ληστής από το σούπερ μάρκετ για να μην κινδυνεύσουν πελάτες και εργαζόμενοι από τους πυροβολισμούς και τότε τον κάλεσε να παραδοθεί. Όταν ο ληστής αρνήθηκε, τότε ο αστυνομικός πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό.

Παρόλα αυτά, ο ληστής δεν φάνηκε να πτοείται. Μάλιστα, πάτησε τη σκανδάλη πυροβολώντας στο έδαφος πριν απομακρυνθεί από το σημείο.

Γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι