Α. Λοβέρδος: Να μη μπαίνουν στη Βουλή οι ανεμβολίαστοι

Λοβέρδος: Να μη μπαίνουν στη Βουλή οι ανεμβολίαστοι

Να λάβει μέτρα για τους βουλευτές, αρνητές του εμβολίου, ζήτησε από το προεδρείο της Βουλής ο Ανδρέας Λοβέρδος, προτείνοντας να αποτραπεί η φυσική τους παρουσία στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας και των κοινοβουλευτικών επιτροπών.

«Η Εθνική Αντιπροσωπεία δεν ξέρω αν θα κληθεί να συμβάλλει, υιοθετώντας κάποια τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλά δεν μπορεί η Βουλή να είναι κατά πλειοψηφία θετική στο μέτρο αυτό και να έχει βουλευτές που δεν έχουν εμβολιαστεί. Είναι απαράδεκτο σε αυτό το βήμα να ανεβαίνουν άνθρωποι που δεν έχουν εμβολιαστεί αν και θα μπορούσαν» δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

«Την ώρα που η Βουλή στέλνει μήνυμα εμβολιασμού και υποχρεωτικότητας όσοι βουλευτές αρνούνται να εμβολιαστούν θα πρέπει να μιλούν από το σπίτι τους και όχι από εδώ. Δεν προσωποποιώ, δεν ξέρω ποιοι είναι, αλλά δεν μπορεί να υπάρχει βουλευτής που δεν έχει εμβολιαστεί και η Βουλή να τον κοιτάει. Αυτή η επικίνδυνη ακαταστασία πρέπει να λυθεί», πρόσθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Στις 9 Ιουλίου, όταν ζήτησε νεότερα στοιχεία με τον αριθμό των εμβολιασθέντων βουλευτών ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, από τους γραμματείς των κοινοβουλευτικών ομάδων, αναφέρθηκε ότι ο αριθμός των βουλευτών που έχουν εμβολιαστεί προσεγγίζει τους 290 σε σύνολο 300.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι