Με τη μητέρα του και τον αρχιεπίσκοπο γιόρτασε τα γενέθλιά του ο πρέσβυς των ΗΠΑ

Με τη μητέρα του και τον αρχιεπίσκοπο γιόρτασε τα γενέθλιά του ο πρέσβυς των ΗΠΑ

Κέντρο Γεροντολογίας μαζί με τον αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο πρέσβυς των ΗΠΑ την ημέρα των γενεθλίων του

Επίσκεψη με τη μητέρα του Ελένη Τσούνη στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησε στις 26 Δεκεμβρίου ο πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα, Γιώργος Τσούνης, στο Δήλεσι.

Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος δέχτηκε τον κ. Τσούνη -ο οποίος στις 26/12 είχε και τα γενέθλια του- με εγκαρδιότητα. Ο κ. Τσούνης και η μητέρα του μαζί με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο επισκέφθηκαν το Κέντρο Γεροντολογίας Άγιος Πορφύριος στο Δήλεσι. Πρόκειται για κέντρο που ίδρυσε ο αρχιεπίσκοπος και όπου βρίσκουν φροντίδα άνθρωποι προχωρημένης ηλικίας.

Η συνάντηση έκλεισε με το γεύμα που παρέθεσε ο αρχιεπίσκοπος κ. Ιερωνυμος προς τιμήν του κ. Τσούνη και της μητέρας του, στην κατοικία του, η οποία βρίσκεται κοντά στο Κέντρο Γεροντολογίας. Σε αυτό το γεύμα γιόρτασαν και τα γενέθλια του πρεσβευτή των ΗΠΑ. Ο πρέσβυς των ΗΠΑ πέρασε τα Χριστούγεννα στο ορεινό χωριό του, τον Πλάτανο Αιτωλοακαρνανίας, που έχει περίπου 200 κατοίκους.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι