Με τον Αλέξη Τσίπρα συναντήθηκε ο Διονύσης Τεμπονέρας

Ο Τσίπρας θα δώσει το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Με τον τέως πρόεδρο του  ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργό συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα ο Διονύσης Τεμπονέρας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τεμπονέρας βρέθηκε στο νέο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα που βρίσκεται επί της οδού Αμαλίας και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για την επικαιρότητα.

Ήταν ένα ραντεβού που είχε ζητήσει ο Διονύσης Τεμπονέρας πριν από καιρό και αντικείμενο της συνάντησης υπήρξαν, κατά πληροφορίες, οι ευρύτερες εξελίξεις στην Αριστερά και την Κεντροαριστερά, με αιχμή και την κοινή εκδήλωση που συμμετέχει ο κ. Τεμπονέρας, με την Εύη Αχτσιόγλου της Νέας Αριστεράς και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης του ΠΑΣΟΚ, που προκάλεσε την αντίδραση της Κουμουνδούρου που τήρησε αποστάσεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι