Μετακόμισε στα Λεγραινά ο Τσίπρας

Σκληρή επίθεση Χατζηδάκη σε ΣΥΡΙΖΑ – Πόλεμος ανακοινώσεων για το εργασιακό

Μετακόμισε στα Λεγραινά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Άνω Κυψέλη, στα όρια με το Γαλάτσι.

Στα Λεγραινά έμενε τα καλοκαίρια για παραθερισμό η οικογένεια (έχουν δύο μικρά παιδιά). Το σπίτι στο οποίο μετακόμισαν πριν από ένα μήνα είναι κοντά σε εκείνο στο οποίο διέμεναν τα καλοκαίρια.

Ο κ. Τσίπρας έμενε στους Αμπελόκηπους όπου τελείωσε και το Πειραματικό Σχολείο (πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού) και εν συνεχεία όταν ήταν φοιτητής, η οικογένεια μετακόμισε στα βόρεια προάστια.  Εκείνος όμως παρέμεινε στους Αμπελόκηπους γιατί ήθελε να είναι κοντά στο κέντρο.  Εν συνεχεία έμεινε στα Εξάρχεια και όταν ήρθαν τα παιδιά, με την Περιστέρα Μπαζιάνα μετακόμισαν στην Κυψέλη.Η μετακόμιση στα Λεγραινά έγινε λίγο πριν από το νέο lockdown, αλλά είναι άγνωστο τι θα γίνει με τα σχολεία των παιδιών όταν τα δημοτικά σχολεία λειτουργήσουν κανονικά ή αν θα υπάρχει και δεύτερη κατοικία κάπου στο κέντρο. Προς το παρόν πάντως ως μόνιμη κατοικία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης φρουρείται από την Αστυνομία το σπίτι στα Λεγραινά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι