Μικροεπεισόδια για το ποιος θα πιάσει το σταυρό σε ποταμό των Τρικάλων

default image

«Τώρα θα σκοτωθούν» είπε ο Μητροπολίτης στα Τρίκαλα την ώρα που έψαλλε, καθώς 3-4 άνδρες συνεπλάκησαν για το σταυρό. Στον Πειραιά έπιασαν τον Σταυρό άνδρες των ΟΥΚ ενώ στη Θεσσαλονίκη αθλητής του πόλο. Στο Ηράκλειο έπιασε το σταυρό ένας 8χρονος.

Και άλλοτε πάντως έχουν σημειωθεί επεισόδια λόγω ανταγωνισμού στο ποιος θα πιάσει το σταυρό. Οσον αφορά φέτος, τα επεισόδια σημειώθηκαν στα Τρίκαλα, στον Ληθαίο ποταμό που διαρρέει την πόλη και όπου οι κολυμβητές στη ρίψη του Σταυρού κατέληξαν να πιαστούν στα χέρια. Σύμφωνα με το trikalaopinion, αρχικά τον σταυρό έπιασε ένας νεαρός, όμως έπεσαν πάνω του άλλοι για να τον πάρουν με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση.

Η δυσφορία που προκλήθηκε αποτυπώθηκε και από το σχόλιο του Μητροπολίτη Αυλώνος κ. Χριστόδουλο ο οποίος από μικροφώνου είπε «θα σκοτωθούν τώρα…» και μετά συνέχισε να ψάλλει.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι