Μητσοτάκης: Εύσημα στις Ένοπλες Δυνάμεις για την εκκένωση Ελλήνων από τον Λίβανο

Μητσοτάκης: Εύσημα στις Ένοπλες Δυνάμεις για την εκκένωση Ελλήνων από τον Λίβανο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλάει στην εκδήλωση με θέμα «Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή και Τοπική Ανάπτυξη. Συζητάμε, Αποφασίζουμε, Προχωράμε, ΜΑΖΙ για τον Έβρο», στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ορεστιάδας, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Δημήτρης Αλεξούδης

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Έβρο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μνεία της επιτυχούς επιχείρησης απεγκλωβισμού από τη Βηρυτό 22 Ελλήνων και 38 Κύπριων με αεροσκάφος της C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.

«Με χαρά ενημερώθηκα ότι η αποστολή που ανέλαβε το υπουργείο Άμυνας να μεταφέρουμε Έλληνες και Κύπριους από τη Βηρυτό ολοκληρώθηκε. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι σε θέση να φέρνουν εις πέρας τέτοιες αποστολές και να προστατεύουν τους Έλληνες και Κύπριους συμπολίτες μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός έκανε κι αναφορά στον ιδρυτή της ΝΔ με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση της παράταξης.

«Ο Μακεδόνας πολιτικός ο ιδρυτής της παράταξης ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ένας πολιτικός ο οποίος έδινε έμφαση στα έργα και την ουσία όχι στα εύκολα λόγια και τις παχυλές υποσχέσεις.

Το σχέδιο κινείται σε αυτή τη λογική και με αυτό τον τρόπο τιμούμε ουσιαστικά την παρακαταθήκη του. Έμελλε να είναι πρωταγωνιστής στις εξελίξεις του τόπου για μισό Αιώνα».

Πηγή: NewsIt

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx